Full rulle hela dagenJag har varit igång hela dagen, men mycket har jag fått gjort. Och mycket snö har vi fått! Efter frukost gick jag ut och skottade och sedan åkte mamma och jag iväg på julshopping. Ikea fick sig bland annat ett besök och jag fick köpt det mesta, vilket känns skönt. Vi styrde sedan bilen mot Trelleborg och Ica Maxi. Gud så mycket folk där var, man blev helt vilse. Handlat fick vi i alla fall och åkte sedan och hämtade mormor hos moster. Hem var nästa och jag packade upp, åt och sedan var pappa snäll och körde mig till stallet. En liten ridtur i snön blev det. Mysigt, och hästarna tyckte det var roligt.

Pappa hämtade mig, jag bakade mjuk pepparkaka till imorgon och gjorde yoghurtglasstårtan. Dags för middag, en liten promenad för att dämpa irritationen över det misslyckade försöket att baka pepparkakor (jag var alldeles för trött) och avslutningsvis film och lussekatt och frukt och knäck.

Nu sitter jag på golvet på mitt rum och ska alldeles strax krypa ner i sängen. Jag är helt slut, men det har varit en bra dag. Ångesten slår på mig hela tiden, men jag försöker stå emot. Måste vända detta nu.

Igår hade jag också en bra dag. Förutom att jag fick stå och vänta på bussen jättelänge... men jag hade en rolig eftermiddag hos Ami med pepparkakshusbygge, mysig familjemiddag och till sist film & godismys med lillasyster.

Nu sängen.


Mitt lite snea och vingliga pepparkakshus. Men det sitter ihop minsann!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se