Tänker efterJag stod för middagen ikväll, Cowboysoppa från vildaste västern. Blev ganska gott tyckte jag och det verkade som om resten av familjen också tyckte det. Hela dagen har varit bra faktiskt. Jag har tänkt efter två gånger innan jag har gjort något och verkligen varit medveten i mina val. Men ja, ångesten har varit (är) skyhög, men nu ska jag försöka hålla mig stilla resten av kvällen. Vi började spela ett spel här hemma för några dagar sen och det ska vi fortsätta med alldeles strax.

En av er skrev en kommentar och föreslog att jag skulle lägga av med alla promenader eftersom jag gör det i kompensatoriskt syfte. Jag önskar att jag kunde det, men i nuläget funkar det inte. Men jag är glad att det har fungerat för dig! Det finns dagar då jag inte är ute och promenerar själv och jag får nog vara nöjd med det så länge. Jag koncentrerar mig på att få maten att fungera nu.

Imorgon ska jag ha samtal med F. Två veckor sen sist. Vågen ska få sig ett besök också...jag ser inte fram emot det, som vanligt då. Men då måste göras. Efter lunch sen ska pappa och jag köra till farmor och skotta fram henne. Tur att det finns traktorer, haha. Så det blir en heldag borta imorgon. Trevligt det också.

Jag bjuder på min mysoutfit som jag har gått runt i idag. Och där i bakgrunden kan ni kika in i mitt rum. :-)

  Kommentarer
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; ska jag göra :)

kanske man ser dig där någongång då hihi

Postat av: Amelie

sötnos <3

du är grym och superduper bra, glöm aldrig det!

kämpa på precis som du gör! bamsekram!

2010-12-08 @ 10:58:34
URL: http://amstrams.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag resonerade också länge så som du gör, "jag kan bara fokusera på en sak i taget, jag sätter maten i första hand nu så kan jag ta promenaderna sen". Men det funkar inte i längden, tyvärr är ju promenaderna ett säkerhetsbeteende som många andra man har när man lider av en ätstörning och man måste bryta med alla för att kunna bli frisk. Det ÄR tufft att gå emot ångesten och det var fruktansvärt de första dagarna när jag inte skulle gå ut och gå, det kan fortfarande vara jobbigt men nu kan jag prata mig själv tillrätta och fundera på VARFÖR jag behöver vara stilla just nu och då är det enklare att stå ut. Självklart gör du som du vill, ingen kan tvinga dig att sluta med promenaderna men ångesten kommer fortsätta att vara skyhög sålänge du använder dem som kompensation. Du kan väl i alla fall ta upp det med din behandlare på Capio och höra vad h*n tycker om det.Kämpa på!!

2010-12-08 @ 14:35:32
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; wiie :)

jag börjar nog i slutet av januari/början av feb..

2010-12-09 @ 22:40:18
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Cilla

Du är fin tjejen, kämpa på! kram :)

2010-12-15 @ 11:14:17
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se