Hej mitt vinterlandDet snöar massor. Vi här nere på sydkusten har fått mängder av snö. Så är det alltid. Antingen kommer det inget, eller så kommer det mycket.

Idag ska jag till Malmö och ha samtal med F. Jag måste ställa mig på den där helvetesvågen också, vilket jag inte gillar. Det är enormt ångestframkallande...men jag måste försöka komma ihåg att jag ska upp i vikt och då ska alltså siffrorna vara högre än förra veckan. Jag borde skriva det på en stor skylt och hålla framför mig. Det glöms liksom lätt bort när ångesten slår på mig.

Härligt att december är här! Jag börjar mina dagar med att rulla ur sängen vid tio över sju, släpa med mig täcke och kudde och placera mig i soffan. Sedan tittar jag på julkalendern och två gamla julkalendrar också. Mysig start på dagen.

Nu ska jag snart ge mig ut i snöovädret. Jag är ganska så säker på att bussen är försenad, och det kommer säkert ta längre tid än vanligt att ta sig till Malmö. Men snö har vi i alla fall! Man måste ju se det från den positiva sidan.


Jag i snöovädret förra året :-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se