Lite lättskrämd är jag nogMin kropp känns som spagetti. Jag har fått en blåsa mellan tårna och jag är ganska säker på att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Anledningen? Jag gick in till stan, stressade runt i stan en stund och stressade tillbaka för att hinna i tid till fikan. Jag gick vilse både på ditvägen och hemvägen. Eller inte vilse, men jag kom inte på de vägarna jag trodde. Att jag alltid ska lyckas komplicera allt...suck. I tid till fikat kom jag inte heller. Jag kom inrusande genomsvettig och med andan i halsen. A. fick säga åt mig att sätta mig ner. Jag tänker mig inte för. Visst ska man vara impulsiv, men jag måste nog börja tänka lite mer.

Nu måste jag berätta vad som hände igårkväll! Jag var på Kliniken och vi tittade på "Paranormal activity". Jag är extremt lättskrämd och denna filmen var ju jätteläskig. Jag skrek och hoppade högt i soffan ett antal gånger. Jag var så rädd att jag var nära att börja gråta. När filmen var slut hade klockan hunnit bli 22.20 och jag vågade inte gå över till Villan. Jag vågade inte sova där heller och S. och jag ville sova tillsammans för att vi var så rädda, men det fick vi inte. Jag fick till och med nattpersonalen att ringa till jouren för att fråga, men svaret blev att jag fick sova i säckenrummet. Så det gjorde jag, med öppen dörr och tänd lampa till en början. Bolltäcket kändes tryggt i alla fall och jag hade fått låna Sa. nalle. Jag sov väldigt oroligt och hörde ljud hela tiden.

Så ett tips. Se inte "Paranormal activity" precis innan läggdags. Nu har E. dessutom förbjudit mig att titta på skräckfilmer. Kanske tur det, haha. Ikväll blir det "Titanic". Lite snyftande istället för skrik. Skönt med lite omväxling. ;-)

Kommentarer
Postat av: Emelie - Anorektiker mot livet

Haha, nej om man är lättskrämd ska man inte se den. Tyvärr är jag inte sådan, och satt och skrattade åt scenerna :P jag är fortfarande på jakt efter den läskigaste filmen :D ikväll blir det ytterligare en

Postat av: AnonymOj, det låter inte riktigt sunt att gå till stan. För det var väl rätt långt om jag inte minns fel när du skrev att du gick från stationen för en tid sen?Hade din behandlare verkligen godkänt att du fick gå så långt?För visst att en promenad i lugn takt och lagom länge kan vara sunt, men inte så mycket och framför allt inte när man fortfarande är underviktig...I mina öron låter det verkligen inte friskt att ens fundera på att gå så långt när man kämpar med en viktuppgång...men man är ju olika.

2010-04-09 @ 18:15:17
Postat av: Anonym

<Haha då har de som gjort filmet lyckats.. deras avsikt är väl att skrämma upp folk riktigt ordentligt...hoppas inte tankarna spökar i natt :) Titanic var länge sedan man såg..det är ju en klassiker...Hoppas ni orkar se hela..den är lite för lång för min smak...

2010-04-09 @ 21:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se