Det är ju roligtJag har monterat ihop studsmattan. Jag fick ju inte. Dumma mig. Men jag vill kunna studsa för att jag tycker det är roligt och inte i kompensatoriskt syfte. På något vis måste det gå. Jag har alltid älskat att studsa. Trampett var min absoluta favorit under alla åren i gymnastikhallen. Volter var min grej!

Det har varit en lite rörig dag. I förmiddags sprack det och jag lät tårarna komma. Många saker som är inblandade. Det enda jag kan säga att jag har gjort bra idag är att frukosten gick bättre än igår. Men dagen är inte slut. Om en stund kommer mamma hem och då ska vi åka till Falsterbo och gå på stranden. Ännu fler minnen kommer skölja över mig och jag måste låta dom komma. Det går inte att trycka undan.

Mamma och jag ska laga middag ikväll. Det blir soppa med bönor och kronärtskockar tror jag att det var. Till det tomat- och basilikabruschetta. Kan nog bli gott! Jag ska försöka få en så bra avslutning på dagen som jag kan. En av er undrar om det inte är så att jag ska utmana mig massor här hemma eftersom jag trappade ut näringsdryckerna lite (och det var verkligen lite) för tidigt? Jo, det var en av anledningarna. Jag försöker utmana mig varje dag. Glass har jag ätit till fika tre dagar till exempel. En stor utmaning för mig är att äta mat som de andra i familjen har lagat, utan att vara i köket och vaka som en hök. Så visst utmanar jag mig. Imorgonkväll ska jag köpa naturgodis och kunna äta det utan att ha kompenserat för det innan. Det kommer bli jäkligt svårt, speciellt också eftersom jag förmodligen kommer vara ensam imorgonkväll.

Nu ska jag göra mig iordning. Mamma kommer snart hem och kanske blir det så att vi köper mjukglass någonstans. Inte kanske förresten. Det BLIR så! Ha, där fick anorexin sig en välförtjänt smäll!

Kommentarer
Postat av: jenny

Grymt sofie! låter toppen, du ÄR stark!!

Kram

Postat av: Anonym

Aj aj då med studsmattan..haha men ack så kul det är ju...frihetskänsla...man blir som ett barn igen..Bra med utmaningarna. Toppen... synd att det är svårt annars.. Hoppas familjen kan hjälpa dig lite iaf med stöttningen...Åker du på måndag igen?

2010-04-29 @ 15:32:58
Postat av: Anonym

Vad bra att du känner att du kan utmana dig utan kompensatoriskt beteende...På vilket sätt gick frukosten dåligt igår? Tog du alldeles för lite eller hoppade du över helt?Kämpa på!!

2010-04-29 @ 16:01:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se