I'll always remember youJag är lite i obalans. Jag hade en diskussion med min behandlare på telefon i förmiddags. Vi är inte riktigt överens om man säger så. Lite dragkamp kan man nog säga. Vi ska prata mer om det nästa vecka, för över telefon ville han inte fortsätta diskussionen.

Annars idag har jag varit i Falsterbo. Jag brukar ju vara funktionär på Falsterbo Horse Show. Jag tror att det är åttonde sommaren för mig. Denna gången kommer det bli annorlunda än alla andra somrar. En person kommer saknas och det gör så ont i mig. Vi gjorde allt tillsammans. Älskade vännen... <3

Jag har precis ätit middag med familjen, kycklingfilé och avorioris. Gott! Vi ska göra svamprisotto på lördag. Spännande kommer det bli! Nu ska jag mysa i soffan och försöka skjuta bort dumma tankar. Mysbyxor är nog en bra idé.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är kanske bra att vänta med diskussioner tills ni ses istället...att lösa saker på telefon är kanske inte så bra..det låter inte bra med dragkamp..eniga är ju bäst... kämpa på!! Det är den friska sidan som ska vinna.

Hur fixar du det med maten hemma? Äter du ensam eller tillsammans med familjen?Det låter som du mist någon du tycker mycket om...stackars dig. Saknad är svårt!!!

2010-04-28 @ 19:47:19
Postat av: caroline

älskar horse shows i stockholm, Göteborg och falsterbo

Avis!!

Vill vara nära ,med....

tänke på dig fina vännen..

Postat av: Anonym

Aj då, diskussioner är aldrig kul. Vad handlade den om?Hur går det med utmaningarna du skulle göra nu när du var hemma? För visst var det tanken att du skulle utmana dig massor när du var hemma och därför trappade du ner näringsdryckerna för tidigt?Lycka till med allt i alla fall!!

2010-04-28 @ 21:50:55
Postat av: jenny

Hej sofie!

låter ju topp!

jag vet inte när jag ska till capio än mamma ska prata med vårdslussen imorgon så jag hoppas att det blir snarast! jag e pepp!

Kram

2010-04-28 @ 22:00:41
URL: http://lillajjjenny.blogaholic.se
Postat av: Z

Var Du väldigt nära vän med tjejen som valde bort livet, Sofie?

Vet Du hur/varför hon mådde så dåligt?Låt den styrka hon saknade få stärkas i Dig!

2010-04-28 @ 23:06:19
Postat av: Anonym

Du är så bra Sofie. Fortsätt kämpa & ha en trevlig valborg.

Kramar

2010-04-29 @ 11:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se