Det går snabbt i svängarnaIdag har mitt humör växlat. Jag kan ha varit glad och känt mig lugn, men ett enda litet ljud från någon kan sekunden efter fått hela mig att koka av ilska och irritation. Det är då det är bäst att umgås med de som alltid gör mig glad. S. och jag har haft en underbar eftermiddag! Vi har suttit vid havet och lite annat. Precis vad jag behövde! Och nu ikväll har tittat på film med S. och E. Systrar i jeans 2 blev det. Mysig film tycker jag!

Imorgon ska jag packa och börja städa mitt rum lite. Vid lunch på söndag åker jag hem. Jag ska vara hemma en hel vecka. Det är blandade känslor, men jag tycker att det ska bli skönt. Jag måste prova mina vingar lite. Matplanering har jag gjort och jag har även lite planer för veckan, så det ska nog gå bra. Jag måste försöka hålla mig till matplaneringen. Det kommer bli mycket tankar, men jag ska lösa det på bästa sätt. Min behandlare har sagt att jag närsomhelst får ringa om det är något jag undrar. Han fick mig till och med att lova det.

Nu är det dags för sängen. Lite korsord först tills ögonen blir tunga.
Natti!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härlig och fin bild full av glädje och liv.

Hoppas du får en fin lördag och att du känner att du har planerat bra för dig hemresa. Får du komma tillbaka till samma ställe och rum eller får du flytta sen? Vad har du för planer hemma? Ska du göra nåt kul? Hoppas ni har sol på västkusten och att du får en bra helg...

2010-04-24 @ 08:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se