Vila hela dagen långNu börjar förkylningen släppa lite. Jag sov inte speciellt bra inatt. Kunde inte somna, vaknade massa gånger och vid halv fem-tiden frös jag. Ingen toppennatt alltså. Jag har fått i läxa av E. att gå och lägga mig i tid ikväll. De senaste dagarna har jag känt att jag trycker undan alla känslor och då brister allt på kvällen. Då är jag ensam och det är mörkt. Då kommer tårarna och alla tankar. E. tycker att jag ska bestämma en tid på dagen då jag låter alla tankar och känslor komma, då kanske det inte kommer lika starkt på kvällen. Jag är tveksam, men ska göra ett försök. Det är bra att jag har samtal både imorgon och på fredag.

Imorgon ska jag till dagis. Jag blir ledsen om jag är så förkyld att jag inte kan gå dit imorgon. Jag vill! Nästa vecka är jag ju inte här, så då blir det inget. Saknar de små bustrollen. De sprider så mycket glädje och kärlek. Väldigt värdefullt.

Nu är det snart frukt + näringsdryck. Det är mys i soffan som gäller hela kvällen. Jag måste vila, vila, vila. Somnade en timme i soffan efter frukost. Imorgon ska förkylningen vara puts väck!


Ibland står det roliga saker på vår tavla i köket. :-pKommentarer
Postat av: johanna

kosläpp kan jag verkligen tipsa om att gå och titta på. gjorde det förra våren, det var riktigt roligt! :)

Postat av: Anonym

Hur funkar det i villan nu? Trivs du bättre? Funkar det att ta nd själv? Elller ni kanske är fler som kämpar tillsammans?

Kul o åka hem? Hur känns det? Några planer?

Bra att åka hem o öva lite...i den riktiga världen..Det låter härligt att du gillar praktiken så mycket...barn är härliga...o de gillar dig! Beröm dig själv för ett bra jobb.

Sov så gott! O hoppas bacillerna flyger iväg ifrån dig under natten..

2010-04-21 @ 21:57:41
Postat av: Anonym

Det är bra att få små läxor ibland eftersom det ibland kan vara svårt att fata egna kloka beslut...Hoppas du får sova någorlunda gott och att du kan spara tårarna till samtalen när du inte är ensam i mörkret...Kämpa vidare!

2010-04-22 @ 07:32:13
Postat av: caroline

Tänker på dej vännen!!

Känns kul att följa dig och din kamp här på bloggen.

Ta ordet KUL rätt,

önskar så klart att du mådde bra. Och slapp anorexin,

men som jag skrivit innan,

du inspirera,

du är stark och modig..

kram

2010-04-22 @ 20:17:48
URL: http://ledsensflikkastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se