Min säng!Det känns konstigt att vara hemma. Skönt, men lite overkligt. Just nu sitter jag i min säng och tar det lugnt efter lunchen som var hemmagjord broccolisoppa. Gott var det! Mamma och jag ska snart gå en promenad och handla lite som fattas. Jag ska nog ha skorpor till fika, så det måste vi handla.

Senare idag ska vi måla ägg och påskriset ska pyntas. Det är så roligt! Lite städ och plock blir det också. Jag försöker att ta en sak i taget och inte stressa upp mig. Det är ganska svårt, men jag försöker så gott jag kan. Maten har gått bra idag tycker jag. Jag tycker det är svårt att se med friska ögon hur mycket det ska vara, men som min behandlare och andra säger så kan jag mer än vad jag tror. Jag underkastar min egen förmåga...

Nu ska mammsen och jag ut. Solen har kommit fram igen! We like!


Bilder på mig som liten.Kommentarer
Postat av: Anonym

Du klarar detta. Det är bra att testa hemma o faktiskt se efter vad som går bra och vad som är svårare..för att komma någonstans på vägen måste man ju våga att misslyckas och lyckas också för den delen...Hoppas du får några mysiga dagar tillsammans med familjen..Hur länge stannar du hemma??

2010-04-02 @ 14:57:56
Postat av: Mella

Lustigt, jag gjorde oxå egen broccolisoppa t lunch idag=)Kämpa på hemma! Ta hjälp utav familjen, o som du skriver; Försök ta en sak i taget! EN sak i taget.

Lycka till!

Postat av: Cim

Vad mysigt att vara hemma och bli ompysslad! Längtar du hem mycket eller känns det skönt med tryggheten när du är i Varberg? Jag är rädd för att få jättehemlängtan, är nog ganska hemkär tror jag!Nu börjar det verkligen dra ihop sig, ska nog börja på någon sorts packlista imorrn! Är det nånting speciellt man ska ha med sig? Har svårt att komma på vad som ska med samtidigt som jag känner att jag borde packa ner massor!

Kramar!

2010-04-02 @ 20:19:51
URL: http://daysofcimo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se