Prata och gråtaMåndag då. Ny vecka. Skönt tycker jag. Vägningen gick bra. Jag är fortfarande lite i chocktillstånd och har inte riktigt kunna ta in det som har hänt idag. Jag har kopplat på autopiloten som E. sa. Dessutom är jag fortfarande förkyld, har ont i halsen, hostar och så vidare. Det är skönt att det har varit lite fler människor här idag. Jag hade samtal med E. efter lunch. På måndagar brukar vi alltid skriva behandlingsprogram för veckan, men det hade han redan gjort eftersom han tyckte att vi skulle ägna hela samtalet åt att prata om det beskedet jag fick i fredagskväll. Det var nog bra. Jag har pratat en stund med A. också. Prata och gråta. Det är det som hjälper mest.

Annars idag har jag varit ute, med S. i förmiddags och med E. och N. innan fikat. Solen har skinit och vi har suttit vid havet och myst. Jättehärligt! Denna veckan kommer jag trappa ner näringsdryckerna. Jag är inte riktigt uppe i normalvikt, men nära på. Huvudsaken är att jag inte kommer ha näringsdrycker hemma och då kan jag förmodligen utmana mig mer.

Jag svarar på era frågor ikväll. Nu är det middag! Köttbullar och makaroner blir det. Då ska jag nog utmana mig med ketchup. Ketchup är ju faktiskt gott. Till vissa maträtter då.Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att du hade ett bra samtal med E, förstår att det är skönt att prata och gråta när något jobbigt har hänt.Hur nära normalvikt är du? Kommer du att starta med dem igen sen när du är tillbaka från permissionen hemma? För målet med behandlingen här är väl att man ska upp till normalvikt innan man slutar helt med näringsdryckerna?Hoppas middagen gick bra och att du testade ketchup, det är ju SÅ gott till köttbullar och makaroner.

2010-04-19 @ 17:42:38
Postat av: Anonym

Vad skönt att samtalet gick bra med E, skönt att prata och gråta när det hänt jobbiga saker.Hur nära normalvikt är du nu? Kommer du att fortsätta med näringsdryckerna sen när du kommer tillbaka till Varberg efter din permission hemma? För visst är det väl så att man ska nå upp till sin normalvikt innan man trappar ut näringsdryckerna helt eller?Hoppas att middagen gick bra, ketchup är ju så gott till köttbullar och makaroner :)

2010-04-19 @ 17:47:46
Postat av: Janina

Hej vännen.

Hoppas allt går bra med dig! Jag hejjar på dig och har läst din blogg väldigt länge nu. Kämpa upp och ge dig inte, för du är värd så mycket och livet väntar på att dig!

Kram

Postat av: Lina

Tänker på dej hjärtat mitt...vill krama om dej...finnas där.Så stolt över dej,beundrar altl du gör...du är grym,fortsätt så!*ler*Puss från skåne

2010-04-19 @ 18:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se