Upptäcktsfärd!Jag började dagen med att somna om. Vaknade 7.47. Lyckat Sofie. Verkligen. Dagen har rullat på utan några större svårigheter. Till lunch blev det havsgryta och mosad potatis. Kokt potatis är inget jag tycker om, om det inte är nypotatis, men mosad potatis blandat med sås går bra. Till middag ska jag nog ha köttfärsgratäng har jag för mig. Couscous till det tror jag.

Efter lunchen gav jag mig ut på upptäcktsfärd. Vandrade uppför berget och hade underbar utsikt. Solen har varit framme nästan hela dagen också. Härligt!

Nu ska jag snart på en liten promenad med S. Vi ska gå ner till havet och sätta oss där. Mys! Och ikväll blir det Titanic. Det blev inte igår, men idag så. :-)


Bilder från min upptäcktsfärd.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Det låter som att du har en ganska bra lördag iaf. Fina bilder som alltid. Hoppas ni får en mysig filmkväll...Har ni någon speciell tid ni måste lägga er o sova på kvällen eller är det frivilligt?

2010-04-10 @ 16:19:49
Postat av: Anonym

Hej, har du stöd med hur mycket mat du ska ta även på helgerna? Om inte, hur mycket vet du hur du ska ta? Tar du som du tycker är en lagom portion och ser bra ut, eller har du fått mått på det du ska lägga på tallriken?

2010-04-10 @ 18:06:32
Postat av: E

Hej! Har en fråga. Vad är anledningen till att personalen aldrig tillåter att man får sova med andra? Eller ja, på psyk förstår jag ju att det är så strikt men på behandlingshem?

2010-04-10 @ 19:36:26
Postat av: m

Fina bilder!! (: Fortsätt kämpa på vännen!! (: DU klarar det!! :D

Postat av: Elin M

Låter som att du kämpar på bra, vet hur tufft det kan vara ibland. Tror på dig. Vilken Huset fullt säsong har du kommit till nu då? Sett klart alla SATC avsnitten?

2010-04-11 @ 14:39:12
URL: http://elinsdistrict.bubbleroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se