SilverbröllopDagarna rullar på förvånansvärt fort. Skönt det. För en stund sedan kom jag hem efter att ha varit på promenad med I. Jag köpte blommor till mina föräldrar som firar Silverbröllop idag, alltså har de varit gifta i 25 år. Grattis till dom! Till middag blir det grillad kyckling och nybakt bröd. Jag älskar det! Vi hade funderingar på att gå ut och äta, men mamma och pappa bestämde detta istället. Inte mig emot. Jag tror de skulle köpa champagne också. Det är dom värda!

Jag har kommit på att jag har varit dålig att svara på frågor den senaste tiden så det ska jag ta itu med direkt. Svaren får ni förhoppningsvis senare ikväll. Fast det är en fråga jag ska svara på direkt och det handlar om min middag igår som jag la upp en bild på. "Är det verkligen en normalportion?" Jag kan inte säga att det är det eftersom jag själv inte vet. Detta var en pastasallad och det är svårare att lägga upp tycker jag. Ägget och tonfisken låg i alla fall vid sidan om.

Mer svar kommer senare! Nu ska jag fortsätta mysa i soffan.


Blommor till mamma och pappa!Kommentarer
Postat av: Emelie

En burk tonfisk är iallafall minmum för en protion ;)

Postat av: caroline

jag personligen tycker inta man ska kommentera vad som är en normal portion, om de är för lite eller för mycket.

De brukar ge ångset med sådana kommisar,

hopps du inte fick de av din

du är duktig sofie½!!!

2010-04-27 @ 17:54:38
URL: http://ledsensflikkastankar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt att dagarna rullar på hemma...hoppas du kan njuta lite också av livet i verkligheten...eller känner du att du längtar tillbaka till tryggheten? Du kämpar på bra...det gäller att vara envis och inte ge upp...Många kramar till dig!!

2010-04-27 @ 18:40:31
Postat av: jenny

Kämpa på Sofie!:)

och grattis till dina föräldrar!!:)

Kram

2010-04-27 @ 19:58:37
URL: http://lillajjjenny.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se