Packa hela dagen långDagen har gått åt till att packa, vila, äta, njuta av solen, resonansa, titta på film, spela SkipBo... ja, en hel del. Inte konstigt att tiden har runnit iväg. Nu tror jag att jag har rätt så bra koll på all min packning. Alla mina saker är i princip nerpackade nu. Det är nämligen så att när man är hemma en vecka eller mer blir man utskriven så att landstinget ska slippa betala för den tiden då man ändå inte är här. Det betyder att jag måste tömma mitt rum och städa det. Nu är det så att jag omöjligt kan få med mig alla mina saker hem på tåget. Det finns inte en chans, så det är tur att jag har snälla sötnosar runtomkring mig som låter mig förvara lite saker på deras rum. När jag kommer tillbaka på söndag ska mamma och pappa få med sig en hel del saker hem. Jag har samlat på mig alldeles för mycket under de här 17 veckorna.

Nu ska jag nanna kudden. Är väldigt trött. Imorgon ska jag packa färdigt och städa rummet. Klockan 11 går bussen till stan och då ska jag hoppa av vid Ica och köpa lunch och sedan vandra till stationen. Tåget går vid tolv. Det går nog bra.

Hörs imorgon!
Natti!Kommentarer
Postat av: Anonym

Det låter som att dagen har varit fullspäckad med saker att göra hela tiden, även mat och vila. Toppen :) Lycka till på resan hem och ha en underbar tid hemma. Det kommer bli tufft men det klarar du. spark i baken

2010-04-25 @ 08:37:18
Postat av: jenny

Låter som om du haft en trevlig dag. hoppas hemresan går topp och att allt går bra hemma.du kommer klara det jätte bra!många kramar J :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se