På väg söderutNu sitter jag på tåget! Väldigt skönt att bara få sitta här några timmar och ta det lugnt. Förmiddagen har varit stressig. Städa, packa och massa runtspringande. Min stora väska är tung. Tur att den har hjul på sig, men det var ändå inte så lätt att släpa den genom hela stan till stationen. Jag hoppade nämligen av bussen vid Ica för att köpa lunch. Jag var helt slut när jag kom till stationen.

Jag tror att jag ska sätta mig tillrätta och läsa en stund. Bara ta det lugnt helt enkelt. När jag kommer fram ska mamma och jag äta mjukglass. Det är tydligen strålande solsken i Malmö! Härligt! :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oh söta du du måste ta det lugnt..så du orkar med att stå emot all ökad ångest i och med att vara hemma. Hoppas lunchen blev bra och att du får njuta av glassen tillsammans med mamma. Är näringsdryckerna ett minne blott nu?? Hoppas det. Kämpa på!!

2010-04-25 @ 13:40:07
Postat av: AnonymOj, det lät inte så lätt nej att släpa en stor väska genom stan. Var det du som ville gå eller var det ätstörningens monster som bestämde det?Hoppas i alla fall att det går bra för dig hemma och att maten funkar och du kan utmana dig med det du vill. Och så får du väl hoppas att vikten har hållit sig till nästa vecka när du är tillbaka så du slipper börja med näringsdryckerna igen. Eller?

2010-04-25 @ 14:08:54
Postat av: Janina

hoppas allt är bra med dig sofie :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se