Och jag är?Jag har inte koll på någonting just nu. Allt är bara en stor röra. Jag har tappat bort mig själv. Tårarna bränner men de kommer inte ut. Jag vill gråta för jag vet att det kan kännas i alla fall lite bättre efteråt...

Vägning imorse. Det försöker jag förtränga. Jag vill inte se siffrorna. Nu räcker det!

Direkt efter frukost vandrade jag till dagiset/förskolan där jag ska vara två dagar i veckan. Barn får mig att glömma det jobbiga för en stund. Dom kräver uppmärksamhet hela tiden, vilket jag är glad för. Jag har spelat spel, berömt dom för hur duktiga dom är när dom har visat vad dom kan, haft fruktstund, gungat, provat vilken soffa som är skönast... ja, det händer mycket. Suttit i mitt knä har några också gjort. Sötnosar!

Nu ska jag gräva ner mig och glömma verkligheten för en stund...

Kommentarer
Postat av: AnonymPå vilket sätt vill du inte se siffrorna på vågen? Var det upp- eller nergång på vågen?Hade du lyckats gå upp trots att det inte gick så bra hemma i helgen?Låter kul med dagis, mysigt med små barn:)

2010-04-06 @ 13:52:22
Postat av: A

Hej Sofie

Låter som att det är en bra & positiv sak att få komma iväg till dagiset & byta mijö & fokusera på något annat än vikt, mat & sjukdom för en stund.Förstår att det är jättekämpigt att övervinna denna sjukdom för dig men i slutändan kommer det vara värt det.Att du tagit beslutet att det får vara nog & att du vill ha ut mer av livet & accepterat hjälpen du får nu är en bra bit på vägen!Vet inte vad du anser eller hur du påverkas av kommentarer som Anonym´s ovanför osv. men enligt min åsikt så tror jag att denna person själv är fast i ätstörningensklor & att både du & denne skulle måbäst av att inte disskutera om det. För det är inte i vikten det sitter som sagt.Jag tror på dig & din styrka & önskar dig all lycka i livet!

Massa kramar A

2010-04-06 @ 14:14:21
Postat av: Anonym

Usch det låter som att du har en jobbig period...hoppas att det blir bättre..att du kan släppa tankarna på viktuppgången lite och att du lyckas fokusera på det positiva i tillvaron..

Det låter som en bra grej att få testa på att jobba med barn.. det är verkligen bra att distrahera tankarna med andra saker än man o vikt och att komma utanför behandlingshemmets väggar...

Hur funkar maten när du är i väg? Är det en utmaning eller hinner du med måltiderna emellan?

2010-04-06 @ 16:54:37
Postat av: Zara

Jätte fin blogg! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se