Nu behöver jag trygghetenSnart bär det av till Varberg igen. Det är blandade känslor. Jag tycker att det ska bli skönt att komma tillbaka till tryggheten, jag känner att jag behöver det för att få ordning på kaoset i mitt huvud. Sedan är det klart att det är skönt att vara hemma. Träffa familjen, vänner och mysa med kaninerna. Jag vet att jag har mycket att jobba med och det känns lite tungt att jag inte klarar av allt. Det krävs tid och tålamod för att bli frisk. Man kan inte skynda för fort.

Jag tar med mig en ny kär egodel till Varberg, min värmedyna som jag fick igår. Jättemysig och den kommer användas väl. Lite annat smått och gott följer också med. Vi var på Ikea igår nämligen! Lite mer våraktiga kläder har jag också packat. Mamma och pappa ska få ta med sig en del hem. Det behöver rensas lite känner jag. Jag är osäker om jag ska skicka hem vinterjackan? Vädret kan svänga väldigt snabbt, men de har lovat 15 grader på torsdag. Svårt det där.

Nu ska jag fixa lunch. Sedan börjar resan till Varberg.


Min värmedyna!Kommentarer
Postat av: Mella

Behåll vinterjackan!! Det är svinkallt här i Varberg ju! Men som du skriver så växlar det fort o kraftigt.Tjingeling!

Postat av: m

Det är grymt jobbigt att det ska ta så långt tid att bli frisk. Men vill bara att det ska gå så fort som möjligt. Men tydligen går det inte! Men fortsätt kämpa på som du gör och du kommer komma långt!! :D Du är stark och jätte duktig!!

KRAM

2010-04-05 @ 12:18:53
URL: http://fightfightfight.blogg.se/
Postat av: AnonymÄr du tillbaka i Varberg? Hur känns det?Hur kommer det gå på vägningen denna vecka nu när du varit hemma rätt många dagar? Har du gått ner igen tror du? Hur reagerar din behandlare på det i så fall? Tycker han att det är okej eller blir han arg?

2010-04-05 @ 17:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se