Ett leendeMåndag betyder dumma siffror. Min energi och mina tankar om det sparar jag till samtalet med E. efter lunch. Istället ska jag tänka på att det är underbart fint väder idag igen! Vid halv elva ska jag och S. gå ner till vattnet och sätta oss där och njuta en stund innan lunch. Det ser jag fram emot!

Idag flyttar Sa. in här i Villan. Det är jag jätteglad över! Vi har stöttat varandra genom hela behandlingen, så det känns skönt. Annars får vi se vad dagen bjuder på. Jag hoppas på att det glada humöret och den sköna känslan stannar kvar hela dagen. Det vore fantastiskt. Eftermiddagen igår var hur bra som helst. Jag kände mig lite vanlig. Jag skrattade och hade kul och umgicks med människor jag tycker om. Ibland behövs det inte mycket för att leendet ska komma fram.Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag skickar många leenden tillbaka till dig..kul att höra att du har det bättre..Kul att någon du gillar och som kan stötta flyttar in..det kommer garanterat kännas som en puch framåt..Är ni många som bor där ute?

2010-04-12 @ 09:29:31
Postat av: Elin

Vad skönt att du kan skratta och bara få "vara" mitt uppe i allting som händer!!!

Har en fråga: Vad är det för åldrar på de patienter som är på beh.hemmet?

Ta hand om dig!

2010-04-12 @ 16:40:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se