Elaka tankarTankarna är elaka idag, väldigt elaka till och med. Det var skönt att vara på dagis några timmar i förmiddags, då hann jag inte tänka så mycket. Barn är underbara! Alla kramar jag fick när jag skulle gå värmde hela mig. Ibland behövs det inte mycket för att det ska kännas lite bättre.

När jag kom tillbaka kom tyvärr tankarna tillbaka, ännu starkare. Efter fikat gick jag ut och var borta i nästan 1½ timme. Jag vandrade bort till Sparköp och köpte tidningar. Jag kände att jag behöver lite uppdatering om vad som händer. När jag var färdig där vandrade jag tillbaka och kröp ner bland klipporna vid havet och satt där och andades ut. Tyvärr försvann solen, men det fick gå ändå.

Nu är det snart middag. Spagetti och köttfärssås tror jag att det blir. Efter middagen ska jag resonansa mig. Det ska bli skönt med vila.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är torsdagarna extra jobbiga eftersom det är soppa eller är det inte det varje veckan? Känns det lättare med tiden? Hoppas tankarna vill försvinna i alla fall för en stund..Många tankar till dig!!

2010-04-15 @ 16:47:36
Postat av: AnonymPå vilket sätt har tankarna varit elaka idag?Härligt att få vara med lite barn ibland, de är så underbara och spontana.Hur går det med näringsdryckerna? Tar du alla 3 varje dag som ni bestämde i behandlingsprogrammet? Tar du med dig en till dagis då och dricker där?Ha det bra!

2010-04-15 @ 17:43:38
Postat av: caroline

vill bara skicka en hälsning!

Tänker på dej,

kram från mej och vovven


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se