Back in VarbergDå var jag på plats i Varberg igen. Eller ja, det har jag ju varit sedan fyratiden. Det känns skönt att vara tillbaka. Det är lite kaos i mitt huvud just nu och då behöver jag ha det strukturerat och någon att be om hjälp.

Imorgon är det vägning. En som undrade hur jag tror att det kommer gå. Ärligt talat så orkar jag inte ens fundera på det. Jag kan inte göra något åt det i alla fall. Gjort är gjort liksom. Visst är jag nervös och rädd, men så är det alltid.

Nu ska jag nanna kudden. Imorgon kommer bli en händelserik dag har jag en känsla av...Kommentarer
Postat av: AnonymHur gick vägningen? Var det åt rätt håll och "rätt" ökning i så fall? För visst bör man gå upp en viss mängd varje vecka om man äter som man ska och tar alla näringsdrycker eller?Vad är du mest rädd för inför vägningen, att du ska ha gått upp eller gått ner?

2010-04-06 @ 09:45:33
Postat av: Martina

Förlåt om jag lägger mig i, men jag förstår inte varför alla dessa frågor om vikten och vägning kommer hela tiden, anonyma sådana dessutom utan syfte? Jag tycker det verkar som att det du behöver jobba med för att komma framåt och bli fri är att släppa fokuset på vikten och lära dig att vara här och nu, fokusera på sådant som får dej att må bra och vara lugn. Inte oroa dej för vägningen, viktuppgång och annat (som du troligen gör "tillräckligt" utan kommentarers hjälp, och som du troligen jobbar med ständigt i behandlingen), och genom alla dessa frågor och kommentarer kring detta blir fokuset bara ännu större och ännu negativare. Jag hoppas inte min åsikt tas fel, jag tycker bara det verkar som det är just detta du behöver släppa och inte spä på, fokuset och oro kring vikt och vägning alltså.

2010-04-06 @ 11:08:43
Postat av: Anonym

Håller mina tummar för att du får en bra dag och att du får hjälp och stöd i att städa ordning på dina tankar så att ditt mående blir bättre. Hoppas solen skiner på dig..det brukar hjälpa måendet på traven. Kramar

2010-04-06 @ 12:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se