Andas i fyrkant, SofieDet kommer bli intressant att se hur denna fredag går ihop. Igår kväll bestämde jag och S. att vi ska cykla till stan efter lunch. En stund efter får jag reda på att vi i Villan ska till stan och göra lite ärenden och sen fika på stan. "- Visste du inte det?  - Ehm...nej.  - A. sa ju det innan.  - När då?!" Tydligen har jag missat denna informationen helt. Visst, jag var lite borta igår, men jag borde ändå ha hört det tycker jag. Planen är nu att jag och S. cyklar till stan och går där en stund. Sedan cyklar hon tillbaka och jag fikar med de andra på stan. Det får bli så tror jag. Varför ska allt klumpa ihop sig?

E. är inte här idag så jag ska ha samtal med M. om typ en timme. Bara stämma av lite inför helgen. Jag har ångest över dagens mat. Det kommer bli en riktig utmaning. Hemmagjord pizza till lunch, fika på stan (ingen macka, utan kaka) och bakad potatis till middag. Jag får panik bara av att tänka på det...

Nu ska jag fixa lite och sen gå över till Kliniken och ligga på säcken. Det behövs nu känner jag...Kommentarer
Postat av: Mella

Du fixar detta! Hejaheja!När jag gick i dagvård så kom jag på en tanke som har hjälpt mig en del på vägen o den är att "Jag sitter o äter likadan mat som de andra runt bordet o det sker ingen förändring m dem när det äter o har ätit klart. De har inte lagt på sig en massamassa kilo bara för denna måltiden så då kan väl inte jag heller göra det?!"Kanske kan den tankegången hjälpa dig litegrann?Kämpa på i det fina vädret!

Kram!

Postat av: Emelie - Anorektiker mot livet

Du fixar detta. Det vet jag.

Har också ätit pizzan, ja det är oerhört laddat just i stunden. Men när du fixat det, och ser att ingen farligt faktiskt händer. Så kommer du vara så jävla stolt över dit själv! STOR KRAM

2010-04-16 @ 13:44:34
URL: http://lillakana.blogg.se/
Postat av: Sofie

Förstår verkligen utmaningen!! Hade själv velat kunna äta det på en o samma dag. Det är ju egentligen ingen fara. Men varför ska man sätta stopp i sitt eget huvud så fort man blir osäker...Hade någon annan berättat att det var dagens mat för dom så hade man inte känt samma. Och man är så duktig på att ge råd o stöd till alla andra och då menar man allt man säger till fullo men så fort det vänder till sig själv så är det helt annorlunda, jag vet. Fan så stolt jag är över dig att du går igenom allt det här. Du kämpar på så bra. Du borde vara såå stolt över dig och ja även ikväll efter alla måltider är intagna:) Heja dig!

2010-04-16 @ 14:16:12
Postat av: Anonym

Det kommer att gå bra sofie. Du är stark.

Hoppas du får en bra helg.

massa kramar

2010-04-16 @ 17:18:02
Postat av: caroline

Finaste du, kämpa på!! Du är duktig.

Och visst njuter man av västkusten?

jag har varit vid havet och klipporna nu varje dag i en vecka, tack vare de fina vädret.

Jag och vovven älskar de.

Jag är van vid skånes sandstränder,

men detta gilla jag!

2010-04-16 @ 17:21:36
URL: http://ledsensflikkastankar.blogg.se/
Postat av: m

Du klarar det1 Det vet vi båda två! DU är grym! Och det spelar ingen som hlet roll om det är en kaka eller en smörgås, tro mig! (: Tillåt dig att äta något som smakar lite godare ibland, det är du MER än mycket värd!! (: KÄMPA på vännen!

2010-04-16 @ 20:51:28
URL: http://fightfightfight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se