Alldeles för tröttJag är alldeles för trött för min eget bästa. Veckan är lång och jag är lite rädd för att kollapsa mitt i alltihop. Men jag vill inte missa något. Jag vill vara med på allt. Inte så jättebra alltid, men så är det. Idag var jag alltså på Idun i förmiddags. Vägningen hoppade jag över. Magen samarbetade inte med mig och då kändes det inte bra att ställa sig på någon våg. Detta betyder att jag antagligen måste väga mig på torsdag...blä på det. Siffror bara förstör. Förmiddagen tillbringades i skapanderummet. Avslappningen och övningen till det blev för bra då jag faktiskt somnade. Missade tydligen hela poängen. Rosen som man skulle hitta i slutet hörde jag inte ens att vi skulle hitta. Ja, jag är trött. Punkt slut.

Lunchen var köttfärspiroger och sedan gav jag mig ut på stan i sällskap med fina Anna och vi jagade present till min braiga vän. Efter det tog jag bussen hem.  Höll på att dö av värmeslag på promenaden hem och slängde i princip av mig kläderna när jag kom innanför dörren. Jag åt mellis och ställde mig sedan på stegen och plockade körsbär från vårt stora träd. Vi har maaassor av körsbär. Efter det skjutsade mamma mig till Falsterbo och jag fick träffa dom fina människorna där. Och så till det bästa. Jag träffade finaste Ams mitt bland allt folk. Jätteroligt ju! :-D

Efter några timmar vandrade jag mot bussen och bad sedan pappa hämta mig i centrum. Vi köpte jordgubbar och sedan var jag äntligen hemma. Trött är jag. Väldigt trött. Imorgon är det Falsterbo Horse Show hela dagen. Men det ska bli roligt. Mitt stora problem nu är om jag ska äta frukost hemma eller där? Jag har inte bestämt mig än... Dessutom är jag inte så pigg på att ta bussen imorgon. Jag vill cykla som jag brukar göra. Men det är inte så populärt eftersom jag helst ska sitta stilla. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag äta jordgubbar. Mums!


Trött. :-pKommentarer
Postat av: Anonym

du behöver vila söta du :/

och jag hoppas du kan se på bilderna hur smal du verkligen har blivit :/ jag hoppas du vänder allt det här snart <3

2009-07-14 @ 22:08:40
Postat av: amelie

fina fina vän <3var så himla kul att träffa dig idag och prata lite! men du.... det är dags att ge anorexifanskapet en fet smäll och jag vet att du kan göra det.

du är aldrig ensam i kampen <3

bamsekramar

Postat av: Anna

Nä, nu blir jag aaavis!! Fick du träffa Ams!? Och krama henne? mummel jag saknar ju också henne. :)

Fast jag blev glad av att hänga med dig idag också - finaste du! :) <3

2009-07-14 @ 23:02:44
Postat av: A

Usch, det är så jobbigt när magen strular. Allt känns så himla mkt jobbigare då.

Var försiktig med solen, du verkar ha bränt dig lite!

Kram

2009-07-15 @ 22:05:29
URL: http://annmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se