UtmaningarIdag har jag "sovmorgon". Jag var uppe lite efter halv 7 så det blev inte mycket mer sömn för mig. Jag får göra så annars får jag inte i mig frukost och hinner inte göra det som jag ska. Men efter imorgon har jag sommarlov och då ska jag låta mig ta någon sovmorgon då och då. Det ska bli skönt!

Idag händer lite saker. Självbild nu på förmiddagen, sen lunch, undervisning i eftermiddag och sen mellis. Och idag behöver jag inte gå och vänta på pappa utan vi ska åka hem direkt efter att jag har slutat. Han skulle hyra släp och slänga massa på soptippen. Härligt att komma hem lite tidigare för en gång skull. Då ska jag träffa en vän. Myspys! Och idag måste jag till stranden och bada. Det blev inget av det igår...

Nu på morgonen har jag lite utmaningar framför mig. För det första att inte gå den långa vägen till bussen, utan ta bussen som går till bussen. Sedan ska jag hoppa av på den hållplatsen som är närmast Idun. Alltså inte hoppa av några hållplatser innan som jag brukar göra. Tufft...men det går förhoppningsvis.

Men oj, nu måste jag skynda mig. Annars missar jag bussen.
Hoppas ni får en underbar sommardag i värmen!

Kommentarer
Postat av: sara

bra bra bra!!! du kämpar på bra :) !!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se