Härliga semesterDagen har gått snabbt. Det blir lätt så när man går upp sent. Inte förrän vid 10 gick jag upp idag. Jag behövde sova längre. För sömnen har blivit lite lidande under semestern. Både obekväma sängar och tidiga morgnar som har bidragit till det. Det var väldigt skönt att sova i min egen säng igen.

Semestern har som sagt varit underbar. Vi sov först två nätter i Gränna. Där köpte vi många polkagrisar och tittade på VM i polkagrisbakning. Andra kvällen blev den en tur till Jönköping för att äta. Morgonen efter körde vi många mil och var tillslut framme i Härnösand där vi skulle sova tre nätter. Naturen där uppe i norr är fantastisk och Hemsö som vi besökte förälskade jag mig i, haha. Jättemysigt ju! Vi körde runt lite där uppe och körde över Höga Kusten bron och upp till Skuleberget. Jag har äntligen förstått varför man säger att Skåne är platt. En kväll åkte vi ut på havet och då åkte man under Höga Kusten bron. Ganska häftigt. Och vet ni? Det var Härnösands stadsfestival under tiden vi var där och på morgonen när vi skulle åka hem upptäckte vi att BWO åt frukost samtidigt som vi och sedan insåg vi att dom där rocksnubbarna som bodde i rummen mitt över oss var H.E.A.T. Kändistätt i Härnösand! ;-)

Mora blev vårt nästa stopp och dagen efter åkte vi till Trollhättan och sov i kusinernas husvagn. Sista dagen blev det Liseberg. Det var jätteroligt även om vi lyckades pricka in fel dag att åka dit. Jag hörde något om säsongsrekord och så gick Flumerider sönder några timmar. Det var grymt mycket folk, men vi hann åka en del i alla fall. Uppswinget var väldigt kul!

Maten är jag väldigt stolt över. Jag har verkligen utmanat mig. Redan första kvällen åt jag köttbullar (som var halvfabrikat), potatis, gräddsås och lingonsylt. I Mora åt jag pasta, oxfilé och pepparsås och en lunch åt jag potatissallad, rostbiff och bröd. Sedan så har det blivit glass och godis och annat gott. Hotellfrukost varje dag, förutom när vi sov hos kusinerna. Jag har ätit "fet" fil och yoghurt. Vågat mig på sås och ätit mer av kolhydraterna än jag brukar. Som sagt är jag väldigt stolt och anorexian har verkligen fått sig en rejäl smäll.

Imorgon är det upp tidigt. Sommardagvård står på schemat och samtal efter lunch. Dessutom ska jag vägas. Vågen måste visa upp, annars får jag time out. Inte så roligt när motivationen är på topp. För det är den. Men vi får se. Det är imorgon. Nu ska jag fortsätta med kvällsmys framför teven...

Kommentarer
Postat av: sandra

Gud vad glad jag blir av att läsa att det gått så bra för dig! Det blir så himla mycket roligare om man slipper oroa sig så mycket över maten. Tänk att vi oroar oss över ngt sså vesentligt som mat. Men vi kämpar ju, eller hur? Och det har du verkligen gjort soife. Kramar

Postat av: Anna

Superduperunderbart bra jobbat Sofie! :D Du är ju faktiskt bäst som sagt hihi.

Hur det än går i morgon så har du vunnit - saknar dig min lilla drull. :P

KRAMBANANIS!!! <3<3

2009-07-29 @ 22:48:35
Postat av: elin

härlig kämpaglöd! fortsätt såhär nu :)

2009-07-29 @ 23:05:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se