Trött och förvirradJag blev väckt klockan fem i morse av att pappa knackade på dörren. Min storasyster hade ringt och sagt att hon inte alls mådde bra. Så mamma och pappa åkte till sjukhuset med henne. Helt förvirrad var jag. Somnade en stund innan radion började spela vid sextiden. Det tog en halvtimme för mig att ta mig upp. Jag orkade inte. Ville bara gömma mig under täcket. Många jobbiga tankar snurrade i huvudet. Pappa kom hem vid sju i alla fall och berättade att hon mådde bättre nu. Dom skulle ringa till vårdcentralen sen.

Jag är fortfarande trött och förvirrad. Vägningen hoppas jag visar uppåt. Annars får jag time out och det orkar jag inte. Då känns det lika gärna som om jag kan ge upp för jag har verkligen kämpat enormt mycket den senaste veckan. Jag måste få belöning för mitt hårda arbete. Så vågen ska visa uppåt och det kommer den att göra. Annars ramlar jag ihop av förvåning och besvikelse.

Nu måste jag skynda mig. Sitter här med blött hår och har dessutom inte valt kläder. Som tur är skjutsar pappa mig till bussen. Vi hörs senare och då är jag förhoppningsvis på bra humör.Kommentarer
Postat av: sandra

Ha en bra dag min vän =) Lycka till, det kommer gå super! Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se