Stress är inte braStress gör så att jag får ont i magen. Dagen har inneburit mycket stress och därför har jag haft ont i magen hela dagen också. Har fortfarande ont och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Hungern har varit på noll hela dagen och mycket mat har det inte blivit. Lunchen var inte god (men jag åt så gott jag kan) och melliset blev i princip bara en näringsdryck. Men jag gör mitt bästa. Och nu ikväll grillade vi kycklingfilé. Till det hade vi ris, currysås och sallad. Jag åt lite av riset och såsen vilket jag är stolt över.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig till affären och köpa något gott till ikväll. Lite skumgodis eller naturgodis...eller är det glass jag är sugen på? Eftersom magen är ajaj så är jag inte jättesugen på något egentligen. Men något ska det bli.

Imorgon börjar jag tidigt. Jag ska till och med äta frukost på Falsterbo. Men det fixar jag. Det tror jag i alla fall. Frukosten blir inte som hemma, men på något vis går det. Och så hoppas jag att det är något godare till lunch. Har faktiskt glömt att kolla matsedeln. Får göra det imorgon.

Men nej, nu ska jag ta mig till affären. Spännande att se vad jag kommer hem med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se