Sköna sommarlov!Sommarlov, sköna sommarlov...!
Jag har lite sommarlovskänsla faktiskt. Vaknade redan 7.20, men jag har inget emot det. Solen skiner (sa dom inte att det skulle regna idag?) och jag har en hel dag framför mig då jag kan göra precis vad jag vill. Det bästa är att jag känner mig ganska lugn. Det kanske kommer att ändras, men jag ska njuta så länge det varar. Frukosten fick bli lite annorlunda idag eftersom vi inte hade någon fil hemma. Så det fick bli mjölk och flingor istället. Sedan så vågade jag mig på att ha räkost på mackan. Så morgonen har varit ganska bra.

Jag vet inte vad jag ska hitta på idag. Kanske ligga i solen och läsa, eller ta kameran och fota lite... får se. Kanske dyker det upp något roligt. Man vet aldrig. Men nu är det dags för näringsdryck. Wohoo...eller något. Fast vänta, det är ju glass. Och glass är ju gott! Och detta är ju en väldigt näringsrik och nyttig glass. Kan det bli bättre? ;-)

Så glass nu och sen får vi se vad som händer...


Mm...glass! ;-)Kommentarer
Postat av: Emelie

Okej.

Hur har du klarat skolan,har du gått gymnasiet?

Känner du att du är på rätt väg nu?Tack!

Kram :)

Postat av: sara

hihi är det gott att frysa näringsdryckerna ?

2009-07-06 @ 16:30:21
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: amanda

har aldrig vågat testa att frysa in näringsdryckerna. kanske borde jag prova? är det gott? :) hur har dagen varit? kram!!

2009-07-06 @ 19:24:58
URL: http://bootylicious.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se